Om met Temper aan de slag te kunnen heb je een account nodig. Het registratieproces voor opdrachtgevers en opdrachtnemers is verschillend, maar in beide gevallen eenvoudig. Heb je al een account? Log dan in.

Registreren als opdrachtnemer

1. Ga naar temper.works/register/contractor.
  2. Selecteer de Registreer via Facebook knop om je Facebook-account te gebruiken, of gebruik je E-mail om een account aan te maken.
  3. Om te kunnen werken via Temper moet je alle stappen doorlopen. Wel kun je ervoor kiezen om dit later te doen en eerst het platform te bekijken.

Registreren als opdrachtgever

1. Ga naar temper.works/register/search-client.
  2. Vul de bedrijfsnaam of het Kamer van Koophandel (KvK) nummer in.
  3. Klik op de Zoek bedrijf knop.
  4. Selecteer het juiste bedrijf uit de lijst met resultaten.
  5. Vul de benodigde gegevens aan waar nodig.
  6. Klik op de Registreer knop.