Indien je tegen een probleem op het platform aan loopt willen we je vragen om een screenshot van het probleem te maken en deze, gezamenlijk met de desbetreffende URL van de pagina waarop je het probleem constateert, te mailen naar support@temper.works. We willen je vragen om ons zo veel mogelijk informatie te geven. Waar loop je tegen aan, welk apparaat gebruik je, en op welke browser ervaar je dit? Met deze informatie kan onze IT afdeling direct aan de slag om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.