Maak je profiel - ook wel TemperID genoemd - extra aantrekkelijk voor opdrachtgevers en vergroot de kans dat een inschrijving wordt geaccepteerd. Wijzig simpele persoonlijke informatie als e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens, maar ook je profielfoto, persoonlijke omschrijving en IBAN-nummer.

1. Ga naar temper.works/dashboard-contractor.
  2. Open het menu door op je foto te klikken, rechtsboven in het scherm.
  3. Selecteer persoonlijke informatie.
  4. Afhankelijk van de informatie die je wil wijzigen, klik je op de wijzigen-knop.