Hoe voeg ik een bedrijf en/of locatie toe?

Dit kan bij je menu onder 'mijn bedrijven'

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de vertegenwoordiger van een grote onderneming bent met meerdere locaties en/of bedrijven, kun je deze toevoegen aan je hoofdprofiel. Je kunt op het platform een bedrijf toevoegen of dupliceren

• Een bedrijf toevoegen: Je voegt een geheel nieuw bedrijf toe waarvoor je alle gegevens gaat toevoegen;

• Een bedrijf dupliceren: Je voegt een nieuw bedrijf toe met dezelfde gegevens van een huidig bedrijf op het platform. Om het gemakkelijk te maken kun je gegevens van een al bestaand bedrijf kopiëren, zodat je minder hoeft in te vullen. Gegevens die gekopieerd worden zijn: Beschrijving, adres, IBAN, BTW-nummer, factuurnaam, KvK-registratie, factuur per project, splits factuur en de gebruikers van het te dupliceren bedrijf.

Een bedrijf toevoegen
Een bedrijf toevoegen doe je met de knop ‘+ bedrijf toevoegen’.

1. Ga naar je menu en klik op ‘Mijn bedrijven’.

2. Rechts van het beeldscherm staat een knop: : ‘+Bedrijf toevoegen’.

3. Voeg hier uw bedrijfsnaam of KvK-nummer in en zoek uw bedrijf.

4. Klik op uw bedrijf en voeg het bedrijf toe.

5. Het bedrijf is toegevoegd.

6. Verander de gegevens en voeg een project toe.

7. Ga naar stap 6 in onderstaande uitleg.

Een bedrijf dupliceren

1. Ga naar je menu en klik op ‘Mijn bedrijven’.

2. Druk op de naam van het bedrijf dat je wil dupliceren.

3.  Druk op 'Dupliceer' rechts bovenin het scherm. De gegevens die hier staan worden gekopieerd.

4. Er wordt gevraagd om een ‘Handelsnaam locatie’. Voer de naam in voor het nieuwe bedrijf. Let op: het kan gebeuren dat er een error optreedt. No worries, je kunt gewoon naar de volgende stap.

5. Gelukt! Je nieuwe bedrijf is aangemaakt. Ga vervolgens naar je menu en klik op ‘Mijn bedrijven’. Scroll naar beneden naar je nieuwe locatie. Klik op de naam om naar de pagina van je nieuwe locatie te gaan.

6. Controleer of alle gegevens juist zijn voor het nieuwe bedrijf. Vaak moet de sfeerafbeelding, het vestigingsadres, factuuradres, KvK of BTW-nummer aangepast worden. Pas eventueel de gebruikersrollen aan en/of voeg gebruikers toe.

7. Klik op ‘Bewerk’. Er komt een scherm naar voren waarin je de gegevens kunt wijzigen. Wijzig de gegevens eventueel en klik vervolgens op opslaan.

8. Voordat je gebruik kunt maken van je nieuwe bedrijf, moet je een project toevoegen. Ga terug naar het Dashboard (bovenaan de header) en klik op + Maak nieuw project.

9. Kies bij ‘Bedrijf’ het bedrijf wat je zojuist nieuw hebt aangemaakt. Vul een projectnaam in, bijvoorbeeld “Algemeen”. Tenslotte vink aan/uit of je de factuur wilt uitsplitsen per functie.

10. Ga vervolgens weer terug naar het Dashboard (bovenaan de header), scroll naar jouw nieuwe bedrijf en klik hierop.

11. Gelukt! Je kunt nu een functiegroep aanmaken en een shift plaatsen voor het nieuwe bedrijf.