Bewerken van een functie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De vereiste vaardigheden die terugkomen in een functie zijn eenvoudig te bewerken. Op deze manier blijven ze altijd up to date.

1. Kies het project dat de functie bevat die je wilt bewerken.

2. Selecteer de functie die je wil bewerken.

3. Klik op de Bewerk knop, rechtsboven in beeld.

4. Voer eventuele wijzigingen door en klik op Functie opslaan knop.

5. Onderaan de pagina, nadat je op 'Toon meer' hebt geklikt, zie je gebruikers die TemperMail ontvangen. Dit zijn alle relevante meldingen voor deze functie, zoals aanvragen voor diensten en uit te voeren checkouts.

6. Klik op de Bewaar functie-template knop om terug te keren naar het dashboard. Je hebt een bestaande functie bewerkt.