Verwijderen van een functie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te voorkomen dat waardevolle informatie verloren gaat, kunnen functies enkel gearchiveerd worden. Ondanks dat functies altijd beschikbaar blijven en eenvoudig kunnen worden teruggehaald, zijn ze niet direct zichtbaar op het dashboard. Hier staan uitsluitend de niet-gearchiveerde, actieve functies.

1. Klik op de Archiveer knop van de functie naar keuze. Dit is alleen mogelijk als je geen openstaande acties hebt, zoals te controleren checkouts of openstaande aanmeldingen.