Het is natuurlijk vervelend als er een Temper niet op is komen dagen waarop je mogelijk in de problemen bent gekomen. Je kunt daarom een no show toekennen aan de Temper. Wanneer er een no show verschijnt op het profiel van de Temper, gaat het opkomstpercentage in zijn of haar profiel naar beneden en komt er een blokkade op het solliciteren voor de Temper totdat er een borg van €100,- wordt voldaan. Helaas biedt dit geen troost voor jullie maar met deze strenge consequenties proberen wij deze situaties in de toekomst te voorkomen.

Hoe kan je een no show geven?

• Ga naar de functiepagina van de shift en open de desbetreffende dag.
  • Klik op: 'no show'.

Wens je dat er zo snel mogelijk een nieuwe Temper komt om de shift komt vervullen? Plaats dan nogmaals de shift met als begintijd het laatst mogelijke moment dat een Temper kan inspringen. Verhoog het uurtarief om de shift aantrekkelijk te maken voor de Tempers en zet bijvoorbeeld automatisch accepteren aan.