De opdrachtgever heeft je gebeld en aangegeven dat de shift niet door ging. Indien jouw shift geen doorgang heeft gevonden, maar het platform wel om jouw checkout vraagt, dan betekent dit dat de opdrachtgever jou nog niet heeft geannuleerd via het platform. Het is hoofdzaak dat hij of zij dit doet, want jij kunt 50% van de geplande shift claimen wanneer de opdrachtgever annuleert binnen de overeengekomen annuleringstermijn. Neem contact op met de opdrachtgever en verzoek hem jou te annuleren via het platform.

De opdrachtgever geeft aan dat hij de knop 'annuleren' op het platform niet meer ziet:
Dit kan gebeuren als de shift al 'heeft plaatsgevonden'. Om dit op te lossen kun je contact opnemen met de opdrachtgever en hem vragen om een mail te sturen naar support@temper.works met het verzoek om de shift te annuleren. Wij zullen zodoende de opdrachtgever aanspreken op het feit dat er niet op de correcte manier geannuleerd is.

Let op: Wanneer een checkout 7 dagen openstaat wordt deze automatisch omgezet in een 'no show'. Zorg er dus voor dat je hier werk van maakt!