Ik ben FreeFlexer / Account
Mijn profiel en instellingen
Ik heb mijn account verwijderd, maar ik wil ‘m weer terug. Wat nu?
Ik heb mijn account verwijderd, maar ik wil ‘m weer terug. Wat nu?

Klik binnen 14 dagen op de link in de mail die je hierover hebt ontvangen

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je via je profiel je account verwijderd, maar mis je ons? Gelukkig heb je 14 dagen bedenktijd. Nadat je je account hebt verwijderd, krijg je een bevestigingsmail. In deze mail staat een link waarop je binnen 14 dagen kan klikken als je de opzegging ongedaan wil maken.

Na 14 dagen worden al je gegevens en facturen verwijderd. Dit kan niet worden teruggedraaid. Download je facturen voor het moment dat je aangifte omzet- en inkomstenbelasting moet doen.