Algemeen
Kan ik op de hoogte worden gehouden van shifts op een specifieke dag?
Kan ik op de hoogte worden gehouden van shifts op een specifieke dag?

Klik in het klusoverzicht op het belletje

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij op een specifieke dag een klus oppakken, maar staat er niks (leuks) tussen? Volg dan de volgende stappen:

1. Ga naar 'werk zoeken' en filter op de categorieën waar jij een update voor wil ontvangen.

2. Selecteer in het klusoverzicht de specifieke datum waarop jij wil werken.

3. Klik rechtsboven op het belletje icoon 🔔 .

4. Zodra er een nieuwe shift voor deze datum online komt, ontvang je een mail met de link naar de shift. Deselecteer het belletje als je deze functie wil uitschakelen.