Algemeen
Wat is het verschil tussen 'niet gekozen' en 'afgewezen'?

'Niet gekozen' als de opdrachtgever iemand anders kiest. 'Afgewezen' als de opdrachtgever aangeeft jou niet te kiezen

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je ziet 'niet gekozen' staan als de opdrachtgever iemand anders kiest waarop jij automatisch niet gekozen wordt. Als de opdrachtgever jou specifiek eerst aanklikt en dan klikt op 'niet kiezen'. Dan zie je 'afgewezen' staan.

No worries, het kan zijn dat een opdrachtgever je afwijst, omdat die wacht op een aanmelding van een andere FreeFlexer. Het kan ook zijn dat je wordt afgewezen omdat de shift niet meer doorging. Trek je dit dus niet persoonlijk aan.