Ondanks dat je nog niet bekend bent met ons platform, is direct gebruik van Temper snel. Het kiezen van de beste kandidaat, Flexpools creëren en het digitaal uitchecken van freelancers gaat met één druk op de knop. Je hebt zelf de touwtjes in handen, functionaliteiten die onmogelijk zijn bijvoorbeeld in de online personeelsplanners.

De voordelen op een rijtje:

• Freelancers: kies zelf de juiste persoon voor ‘the job’
  • Overzicht: bekijk in een oogopslag de dekking van geplaatste shifts
  • Flexpools: Werk vaker samen met een freelancer, creëer eenvoudig flexpools van vertrouwde freelancers
  • Urenregistratie: hou eenvoudig inzicht in gewerkte uren
  • Facturatie: transparantie in de kosten
  • Support: Temper biedt snelle en adequate ondersteuning bij elk mogelijk vraagstuk
  • Simpel: Temper is altijd onafhankelijk te gebruiken, ongeacht de software die je gebruikt.