Het is natuurlijk vervelend als er een FreeFlexer niet op is komen dagen waarop je mogelijk in de problemen bent gekomen. Je kunt daarom een no show toekennen aan de FreeFlexer. Wanneer er een no show verschijnt op het profiel van de FreeFlexer, gaat het opkomstpercentage in zijn of haar profiel naar beneden en kan de FreeFlexer niet reageren op toekomstige shifts totdat zij een vergoeding van €100,- voldoen via het platform die aan jullie.

Hoe kan je een no show geven?

1. Ga naar de functiepagina van de shift en open de desbetreffende dag;
  2. Klik op de puntjes in het kaartje van de desbetreffende FreeFlexer;
  3. Klik op: 'no show'.

Let op
Als een FreeFlexer de boete via het platform niet betaalt, dan ontvang je geen compensatie.

Wens je dat er zo snel mogelijk een nieuwe FreeFlexer komt om de shift komt vervullen?

1. Plaats een nieuwe shift met een zo laat mogelijke begintijd. Zo hebben de FreeFlexers tijd om te reageren.
  2. Verhoog het uurtarief om de shift aantrekkelijk te maken voor de FreeFlexers. Tip: zet automatisch accepteren aan.