Een freelancer heeft bij jullie gewerkt maar hij/zij was niet naar wens en/of de klik was er niet. In dat geval kun je de freelancer uitsluiten voor toekomstige shifts. Tijdens de check-out kun je aangeven dat je wenst dat deze freelancer niet meer kan reageren op jullie shifts. 

Je kunt jouw uitgesloten freelancers inzien via je menu. Mocht je iemand weer toegang tot jouw shifts willen verlenen, kun je hier vinden hoe je dat kunt doen. 

Heeft u het antwoord gevonden?