Ik ben opdrachtgever / Shifts
Het annuleren van een opdracht
Kan de FreeFlexer's claim van een geannuleerde shift verwijderd worden?
Kan de FreeFlexer's claim van een geannuleerde shift verwijderd worden?

Een claim kan uitgezet worden bij schriftelijke bevestiging tot 7 dagen

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In goed overleg heb je de shift geannuleerd waarop je de shift uit het systeem wilt halen zonder claim. Je dient ten alle tijden te klikken op 'annuleren', wanneer je zelf de shift annuleert. De opdrachtnemer krijgt dan de mogelijkheid te claimen maar hoeft dit niet te doen. Met een schriftelijke bevestiging van de opdrachtnemer kunnen wij de claim uitzetten of stop zetten als er is geclaimd.

Het kan natuurlijk voorkomen dat een opdrachtnemer afspreekt geen 50% te claimen, maar dit toch doet. Op het moment dat de opdrachtnemer de 50% claimt, ontvang je als opdrachtgever hier per mail een bevestiging van. Je hebt als opdrachtgever dan 7 dagen de tijd om een schriftelijke bevestiging van de opdrachtnemer op te sturen naar Temper via de chat. Wanneer een bericht van de opdrachtnemer of schriftelijke bevestiging gestuurd is, kan de claim gereset worden.

Zonder schriftelijke bevestiging kan een claim niet gereset worden, vraag deze dus altijd wanneer je deze afspraak maakt. Verder raden we je aan om Support altijd op tijd in te lichten.

Wat als je al een factuur hebt ontvangen van de claim?
Indien de claim reeds gefactureerd is kan Temper de claim niet meer ongedaan maken. Wanneer er is geclaimd ontvang je hierover een mail. Je hebt vervolgens 7 dagen de tijd om de schriftelijke bevestiging via de chat te sturen om de claim te resetten. Wanneer deze termijn is verstreken kan de claim helaas niet meer geannuleerd worden.