Nadat je een shift hebt geplaatst zul je reacties krijgen van geïnteresseerde freelancers. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de aanmeldingen. Zodra een freelancer gereageerd heeft is het tijd om zijn aanmelding te beoordelen. Ga allereerst naar je functie-overzicht.

Klik op de functie waarvoor je een aanmelding open hebt staan. Scroll vervolgens naar beneden.

Klik op de groene knop 'openstaande aanmelding' om de aanmeldingen in te zien.

Voordat je op de groene knop 'reageer' klikt, kun je op de naam van de freelancer klikken om zijn profiel in te zien. Controleer of de beoordeling, de werkervaring en de persoonlijke omschrijving van de freelancer, voldoen aan jouw wensen. Check of de freelancer over een hoog opkomstpercentage (het ronde pijltje onder zijn of haar naam) en op-tijd percentage (het zandlopertje onder zijn of haar naam) beschikt.

Zodra je de juiste kandidaat gevonden hebt klik je op de groene knop 'reageer'. Ga akkoord met de overeenkomst en klik op 'opdrachtnemer aannemen' om de freelancer te accepteren. Hij of zij krijgt nu een mailtje met een bevestiging van jouw acceptatie. Wil je hem of haar van meer informatie voorzien? Voel je vrij om persoonlijk contact op te nemen. Door op het envelopje met 'stuur bericht' bij de shift te klikken kun je alle geaccepteerde freelancers voor de betreffende shift overigens ook nog via Temper een bericht sturen.

Nadat de freelancer bij jou gewerkt heeft, zal hij of zij uitchecken. Hoe je een checkout na afloop kunt accorderen lees je hier.