Freelancer uit Flexpool verwijderen:
(Let op deze functie kan alleen uitgevoerd worden door de vertegenwoordiger(s) van het account)

1. Log in.
  2. Klik in de header op Flexpools.
  3. Selecteer de desbetreffende functie.
  4. Klik op de foto van de freelancer die verwijderd moet worden.
  5. Het visitekaartje opent. Klik op Verwijder uit pool knop om de freelancer te verwijderen.

De freelancer zal niet op de hoogte worden gebracht dat hij/zij verwijderd is uit jouw pool. Wel kunnen ze jouw pool niet meer terug vinden in hun Flexpooloverzicht.

Mocht je per ongeluk de freelancer hebben verwijderd maar weer toegevoegd willen hebben aan jouw Flexpool? Volg dan de stappen die hier zijn beschreven.