Hoe kan ik een FreeFlexer accepteren?

Controleer of de vaardigheden en werkervaring van de FreeFlexer voldoen aan jouw wensen. Let op het opkomst- en op tijd percentage.

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je een shift hebt geplaatst zul je reacties krijgen van geïnteresseerde FreeFlexers. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de aanmeldingen. Zodra een FreeFlexer gereageerd heeft is het tijd om de aanmeldingen te beoordelen. Ga allereerst naar je functie-overzicht.

Klik op de functie waarvoor je een aanmelding open hebt staan. Scroll vervolgens naar beneden.

Klik op de groene knop 'openstaande aanmelding' om de aanmeldingen in te zien.

Voordat je op de groene knop 'Accepteer' klikt, kun je op de foto van de FreeFlexer klikken om zijn profiel in te zien. Controleer of de beoordeling, de werkervaring en de persoonlijke omschrijving van de FreeFlexer voldoen aan jouw wensen. Check ook of de FreeFlexer over een hoog opkomstpercentage en op-tijd-percentage beschikt.

Zodra je de juiste kandidaat gevonden hebt klik je op de groene knop 'Accepteer'. Ga akkoord met de overeenkomst en klik op 'opdrachtnemer aannemen' om de FreeFlexer te accepteren. Hij of zij krijgt nu een mailtje met een bevestiging van jouw acceptatie. Wil je hem of haar van meer informatie voorzien? Voel je vrij om persoonlijk contact op te nemen. Door op het envelopje met 'stuur bericht' bij de shift te klikken kun je alle geaccepteerde FreeFlexers voor de betreffende shift overigens ook nog via Temper een bericht sturen.

Nadat de FreeFlexer bij jou gewerkt heeft, zal hij of zij uitchecken. Hoe je een checkout na afloop kunt accorderen lees je hier.