Hoe maak ik een functie aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke shift valt onder een functie. Om een nieuwe functie aan te maken, doorloop je onderstaande stappen.

1. Selecteer een project. Als je bedrijf één locatie heeft, kies dan voor Algemeen.

2. Klik op nieuwe functie

3. Kies een functiegroep.

4. Afhankelijk van de gekozen functiegroep, selecteer je de vaardigheden en kledingeisen die de opdrachtnemer moet bezitten.

5. Vul een aanvullende briefing, opdrachtlocatie en een contactpersoon ter plekke in.

6. Kies welke gebruikers TemperMail ontvangen. Dit zijn alle relevante meldingen voor deze functie, zoals aan- en afmeldingen op shifts en te controleren checkouts.

7. Klik op Functie opslaan. Je hebt een nieuwe functie aangemaakt!