Nee. Ondanks dat je nog niet bekend bent met ons platform, is direct gebruik van Temper uiteindelijk het snelst. Het kiezen van de beste kandidaat, rechtstreeks Flexpool beheer en het digitaal uitchecken van freelancers gaat met één druk op de knop en zijn functionaliteiten die onmogelijk zijn in de online personeelsplanners.

Uitbesteden
Het is mogelijk om bepaalde zaken uit handen te geven. Laat Temper je helpen om het zo makkelijk mogelijk te maken en klik op het icoon rechtsonder in beeld om een chat te starten of stuur een e-mail naar Brit, op b.smits@temper.works.