Profiel aanmaken

Maak een profiel aan om aan de slag te gaan.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om via ons platform te werken, heb je een account nodig. Heb je al een account? Zo log je in.

Profiel aanmaken als FreeFlexer

1. Ga naar temper.works/register/contractor of download de App.

2. Gebruik je e-mail of Facebook-account om te registreren.

3. Doorloop de vervolgstappen. Alleen als die allemaal zijn doorlopen, kan je via ons werken. Eerst even rondsnuffelen? Skip de stappen en vul ze later in.

Profiel aanmaken als opdrachtgever

1. Vul jouw bedrijfsnaam of Kamer van Koophandel (KvK) nummer in.

2. Klik op Zoek bedrijf.

3. Selecteer het juiste bedrijf uit de lijst met resultaten.

4. Vul de benodigde gegevens aan waar nodig.

5. Klik op Registreer.