Als je nog wacht op reactie van een aanmelding op een shift, kun je ten alle tijden je aanmelding intrekken zodat je niet meer beschikbaar staat om gekozen te worden.

Als je bent aangenomen voor een shift maar het niet meer gaat redden om naar de klus te gaan, kun je jezelf afmelden voor de shift zonder consequenties buiten het annuleringsbeleid. Je kunt de termijn van annuleren vinden op de shift pagina, dit kan 24, 48, 72 uur of 7 dagen zijn.

• Ga naar je klussen overzicht en klik op de desbetreffende shift.
  • Bij ‘Werk’ staat je shift: ‘aangenomen’. Klik op het pijltje hiernaast.
  • Klik op ‘Afmelden’.
  • Bevestig het ‘Afmelden’.

Is je afmelding last minute (binnen de termijn voor annuleren)? Dan dien je een geschikte vervanger te regelen via het platform.