Via het platform heb je aangegeven een vervanger te zoeken. De shift is daarmee zichtbaar voor elke freelancer die geschikt is om je te vervangen. Je ziet bij jouw shift 'zoekt vervanger' staan, maar je wilt de shift toch graag zelf doen. Hoe kun jij 'zoekt vervanger' herstellen naar 'aangenomen'?

Klik op de desbetreffende shift, de shift pagina zal openen. Scroll naar beneden en klik onder de tab ‘werk’ op het pijltje naast de button ‘zoekt vervanger’.

Om de shift toch zelf op te pakken, hoef je alleen maar te klikken op 'Deze klus toch zelf doen'. Je vindt deze knop achter de aanmeldingen.

Let op: Indien je geen vervanging accepteert voor je shift, blijft deze shift gewoon op jouw naam staan.