Als jouw profiel compleet is, kun je gaan reageren op opdrachten.

1. Log in,
  2. Klik in de header op 'Werk zoeken',
  3. Klik op een shift die je interessant lijkt. In dit artikel lees je hoe je de perfecte shift kunt vinden.
  4. Scroll naar beneden en klik bij 'open' de gewenste datum aan,
  5. Vink de vaardigheden af en geef akkoord op de overeenkomst van opdracht,
  6. Goed gedaan! Je aanmelding staat!

Op je dashboard kun jij je aanmeldingen in de gaten houden. Zo lang je aanmelding open staat, geef je aan beschikbaar te zijn. Ben je niet meer beschikbaar of heb je nog geen reactie gehad en wil je last minute niet geaccepteerd worden? Trek dan je aanmelding in

Wil je graag wat hulp bij het reageren op shifts? Dat kan! Wij hebben een gezellig team die je telefonisch kan helpen hierbij. Plan een gesprek wanneer het jou uitkomt via https://temper.youcanbook.me/