Waarom kan ik niet reageren op een shift?

Lees hier de belangrijkste redenen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende redenen waarom je niet kunt reageren op een shift. Je ziet op de pagina waar je tegenaan loopt de reden staan. Bij deze hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet:

1. 'Tijd voor de volgende stap!´ Je bent geaccepteerd voor je eerste klus of je eerste klus zit erop. Je moet eerst een btw-ID aanvragen om op nieuwe klussen te kunnen reageren.

2. 'Je btw-ID is aangevraagd en wacht op activatie'. Je hebt al een btw-ID aangevraagd, maar wacht op de bevestiging van de Belastingdienst. Je kan in totaal 3 keer werken totdat de Belastingdienst jouw btw-ID activeert.

3. Je bent nog geen FreeFlexer en de opdrachtgever heeft aangegeven dat alleen FreeFlexers kunnen reageren. Je kunt hier niet reageren tijdens het uitproberen van het platform.

4. Sorry, reageren op shifts is niet mogelijk'. De opdrachtgever heeft jou uitgesloten om te reageren op zijn/haar shift.

5. Je mag maximaal 660 uur per jaar bij dezelfde opdrachtgever werken en je hebt dit limiet bereikt.

6. Je kunt niet op deze vervangingsshift reageren. Je hebt andere KOR-instellingen dan de persoon die je probeert te vervangen.

7. De termijn voor een checkout is verstreken. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw checkout voor een shift te voltooien. Ben je hier te laat mee, dan kun je niet meer reageren op nieuwe shifts tot je je openstaande checkout hebt afgerond.