Het kan natuurlijk voorkomen dat je door een opdrachtgever wordt benaderd om zo snel mogelijk te komen helpen. Omdat het niet mogelijk is om achteraf een shift te plaatsen, is het van belang dat de opdrachtgever de shift voor aanvang van de klus op het platform plaatst en dus een overeenkomst van opdracht sluit met de opdrachtgever. Op deze manier ben je als opdrachtnemer beschermt, staat vast hoeveel je betaald krijgt voor de klus en wordt namens jou een factuur verstuurd aan de opdrachtgever.

Wil je gaan werken als vervanger maar kun jij je niet aanmelden op de shift? Dan kun je helaas niet alsnog gaan vanwege bovenstaande redenen.

Wat als ik al heb gewerkt zonder dat ik aangenomen was?
Dit is een vervelende situatie die wij je aanraden om te voorkomen. Wij kunnen je alleen helpen indien er een overeenkomst van opdracht is gesloten op het platform.