Wanneer je hebt gewerkt, dien jij jouw uren door te geven aan de opdrachtgever. Dit kun je doen aan de hand van een checkout. Als de shift heeft plaatsgevonden ontvang je een melding om uit te checken. Je kunt op 2 manieren terecht komen bij het uitchecken:

• Je ontvangt een mail om je checkout te volbrengen. Klik hier op 'volbreng checkout'.
  • Je opent het platform en gaat naar de desbetreffende shift. Klik op de volgende knop om je checkout te volbrengen:

Ik heb niet gewerkt, wat nu?
Als je niet hebt gewerkt, dan kun je alsnog de checkout volbrengen. De checkout zal je als eerst vragen of je gewerkt hebt. Je antwoord bij de eerste vraag dan 'Nee'. Het volbrengen van een checkout valt onder je verantwoordelijkheden. Wanneer een checkout langer dan 7 dagen open staat, resulteert dit automatisch in een no show.

Tip: Bij de checkout kun je de uren doorgeven die jij daadwerkelijk hebt gewerkt. Lees
hier wat je minimaal mag uitchecken wanneer je eerder naar huis bent gestuurd. Ook heb je de mogelijkheid bij de checkout door te geven wanneer je betaald wilt worden. Lees hier over de mogelijkheden tot uitbetalen.