Hoe reageer ik op een shift?

Log in, klik bovenaan op 'Werk zoeken' en zoek een shift uit.

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is jouw profiel compleet? Dan mag je reageren op shifts, ook wel klussen genoemd. Zo doe je dat:

1. Navigeer vanuit je dashboard naar 'Werk zoeken'. Dit vind je in de header bovenaan.

2. Klik op een shift die jou leuk lijkt.

3. Je komt op de shiftpagina terecht. Rechts vind je alle shifts die de opdrachtgever open heeft staan. Kijk goed naar het aantal posities en aanmeldingen om je kansen in te schatten.

4. Vink de shifts aan waarvoor jij je wil aanmelden en meld je aan.

5. Vink de vaardigheden af en geef akkoord op de overeenkomst van opdracht.

6. Woohoo, je hebt je aangemeld op de shift.

Wij vragen opdrachtgevers 24 uur voor aanvang van de shift te reageren op jouw aanmelding, maar je kan ook last-minute gekozen worden. Zolang je aanmelding openstaat, geef je aan beschikbaar te zijn. Ben je niet meer beschikbaar of heb je nog geen reactie gehad en wil je last-minute niet geaccepteerd worden? Trek dan je aanmelding in

Tip: Wanneer je niet last-minute geaccepteerd wil worden, vink dan het "automatisch annuleren"-vakje aan wanneer je je aanmeldt voor een shift. Op deze manier wordt je aanmelding automatisch 8 uur voordat de shift begint geannuleerd, mocht je dan nog niet geaccepteerd zijn door de opdrachtgever.