Gebruik gemaakt van Temper en geen factuur ontvangen? Dit is niet de bedoeling.

In de praktijk blijkt dit vaak te liggen aan een foutief e-mailadres in het gebruikersbeheer.

Gebruikers correct instellen:

1. Ga naar temper.works/dashboard/clients
  2. Selecteer het juiste bedrijf en scrol naar Gebruikersbeheer
  3. Wijzig de rechten voor bestaande gebruikers, dan kan je het bijbehorende vakje Facturatie bij de juiste persoon aanvinken.

Nieuwe gebruiker toevoegen? Klik op de grijze knop Gebruiker toevoegen, vul de correcte gegevens in en maak deze persoon verantwoordelijk voor crediteurenadministratie, door het vakje Facturatie aan te vinken.