Wil jij een andere FreeFlexer vervangen? Top dat je het kan overnemen. Wel moet je dan over de vereiste vaardigheden beschikken. Staat er bijvoorbeeld in de shift dat je met 3 borden moet kunnen lopen? Dan moet jij die vaardigheid ook bevestigd hebben in je profiel. Anders kan je niet reageren als vervanger. Ontbreekt er een vereiste vaardigheid? Dan staat de klus niet in je werkoverzicht en gebeurt er niks als je op de link van de klus klikt.