Ik ben FreeFlexer / Account
Algemeen
Er gaat iets fout op de Temper website of in de Temper app

Laat ons via de chat weten wat het probleem is

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je tegen een probleem op het platform of de app aanloopt, is dat natuurlijk super vervelend.

Er zijn een aantal dingen die je alvast kunt doen, mocht dit niet werken kan je ons het beste een chat sturen met een screenshot van het probleem en de link van de pagina.

Houd er wel rekening mee dat je als zelfstandige verantwoordelijk bent voor jouw aanmeldingen. Mocht de app bijvoorbeeld niet goed werken, check dan altijd het platform via de website, bijvoorkeur via een laptop of pc. Zo mis je geen klus of een check-out.

Als de app niet goed werkt, raden wij je aan om even te checken of je de app kunt updaten. Je kunt de app ook altijd even verwijderen en opnieuw installeren.

Wij updaten de app vrij vaak, dus het kan zijn dat je de nieuwste versie nog niet gebruikt.

Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen, dan kun je het volgende doen;

Open een chat via het groene icoontje rechts onderin deze pagina.

Leg aan ons uit:

• Waar je tegenaan loopt.

• Welke browser je gebruikt (bijvoorbeeld Google Chrome, Safari of Internet Explorer).

• Welk apparaat je gebruikt (bijvoorbeeld Macbook, Apple smartphone, Android smartphone).

• Maak een screenshot

• Deel de link in de chat

Gebruik je Internet Explorer of Microsoft Edge? Probeer Google Chrome of Safari. Deze browsers ondersteunen ons platform het beste.

Alvast super bedankt voor het doorgeven van de fout, onze IT-afdeling gaat ermee aan de slag.