Als je tegen een probleem op het platform aanloopt, kan je het beste een screenshot maken en deze samen met de link van de pagina mailen naar [email protected]. Leg ons uit:

• Waar je tegenaan loopt.
  • Welke browser je gebruikt (bijvoorbeeld Google Chrome, Safari of Internet Explorer).
  • Welk apparaat je gebruikt (bijvoorbeeld Macbook, Apple smartphone, Android smartphone).

Gebruik je Internet Explorer of Microsoft Edge? Probeer Google Chrome of Safari. Deze browsers ondersteunen ons platform het beste.

Alvast super bedankt voor het doorgeven van de fout, onze IT-afdeling gaat ermee aan de slag.