Ons platform is gemaakt voor zelfstandige retail- en horecaprofessionals. Om een shift te kunnen werken, heb je vaak geverifieerde, relevante werkervaring nodig. Dit geef je niet op door je cv te uploaden, maar door werkervaring toe te voegen aan je profiel.

Zo voeg je werkervaring toe aan je profiel:

1. Log in.
  2. Klik rechtsboven op “Hi + je naam”.
  3. Klik op de groene knop “ervaring toevoegen” boven je profielfoto.
  4. Geef aan in welke branche je ervaring hebt opgedaan en vervolgens bij welk bedrijf, in welke stad, in welke periode en in welke functie(s).
  5. Om de kwaliteit van ons platform hoog te houden, vragen we je ook om de naam en contactgegevens van je leidinggevende. Wij nemen contact op om de door jou opgegeven ervaring te checken. Don’t worry, we maken niks openbaar.
  6. Klaar? Klik op de Verder-knop.
  7. Ervaring verwijderen? Ga naar mijn profiel en Scroll naar beneden naar je werkervaring. Klik op het prullenbakicoon achter de werkervaring die je wilt verwijderen.
  8. Ervaring wijzigen kan niet. Je kan wel je ervaring verwijderen en weer juist toevoegen.

Nadat je je werkervaring hebt ingevoerd, duurt het ongeveer 2 uur voordat het systeem het heeft opgeslagen.