Wanneer je de vertegenwoordiger van het bedrijf bent, kun je alle gebruikers en functies van jouw profiel beheren.

1. Klik op 'menu' en ga naar 'mijn bedrijf'.
  2. Scrol naar beneden en klik op 'gebruikersbeheer'.
  3. Hier kun je alle gebruikers beheren en verschillende rollen toekennen.

Rollen

• Vertegenwoordiger: heeft de rechten van 'gebruiker' en 'facturatie'.
  • Gebruiker: kan bedrijven en gebruikers toevoegen, verwijderen en beheren.
  • Facturatie: ontvangt mails van ons over facturen en betalingen.
  • Planner: beheert projecten, functies en shifts, accepteert Freeflexers en voltooit checkouts, zowel als het toekennen van rechten.