Wil je geen mails of sms’jes meer ontvangen als je bijvoorbeeld bent geaccepteerd voor een shift? Pas dan je notificatie-instellingen aan:

1. Klik op Menu
  2. Klik op Notificatie-instellingen
  3. Beheer je instellingen

Krijg je e-mails over nieuw geplaatste shifts op een specifieke dag? Check dan bij “werk zoeken” op de computer of je notificaties voor die specifieke dag aan staan zoals bij het onderstaande voorbeeld:

Ontvang je e-mails niet, die je wél wil krijgen? Check dan ook je spam of check of [email protected] in je geblokkeerde mailadressen staat.

Mocht je antwoord hier niet bij staan, dan helpt onze supportafdeling je graag verder. Stuur een berichtje in de chat of naar [email protected].