Ik ben opdrachtgever / Shifts
Het uitchecken van een opdracht
Hoe kan ik een FreeFlexer verwijderen uit mijn flexpool?

Klik in de header op 'Flexpools'

Meer dan een week geleden bijgewerkt

FreeFlexer uit flexpool verwijderen:
(Let op deze functie kan alleen uitgevoerd worden door de vertegenwoordiger(s) van het account)

1. Log in.

2. Klik in de header op flexpools.

3. Selecteer de desbetreffende functie.

4. Klik op de foto van de FreeFlexer die verwijderd moet worden.

5. Het visitekaartje opent. Klik op Verwijder uit pool knop om de FreeFlexer te verwijderen.

De FreeFlexer zal niet op de hoogte worden gebracht dat hij/zij verwijderd is uit jouw pool. Wel kunnen ze jouw pool niet meer terug vinden in hun Flexpooloverzicht.

Mocht je per ongeluk de FreeFlexer hebben verwijderd maar weer toegevoegd willen hebben aan jouw flexpool? Volg dan de stappen die hier zijn beschreven.