Wat als de FreeFlexer niet op de juiste locatie aanwezig is?

Probeer samen naar een oplossing te zoeken.

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bel de FreeFlexer. Probeer samen naar een oplossing te zoeken.

Er kan sprake zijn van twee scenario's:

Scenario 1: De FreeFlexer is aanwezig op het het adres dat omschreven staat in de shift

De FreeFlexer heeft zich gehouden aan de shift details.

1. Vraag de FreeFlexer om naar de nieuwe locatie te komen. Probeer er samen uit te komen. Mocht hij/zij niet naar de nieuwe locatie kunnen komen, dan heeft de FreeFlexer recht op een claim van 50% van de oorspronkelijke inkomsten. Zij hebben voldaan aan alle voorwaarden van de shift.

2. Pas de shift omschrijving aan naar het juiste adres om dit voortaan te voorkomen.

Tip: Mocht je er samen uit zijn gekomen en afgesproken hebben dan de FreeFlexer niet claimt? Zorg ervoor dat je hiervan een schriftelijke bevestiging hebt. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld een Whatsapp, sms of e-mail bevestiging. Claimt de FreeFlexer achteraf toch 50% van de shift? Stuur jouw bewijs naar support,  zij kunnen tot 5 dagen nadat deze is aangevraagd de claim verwijderen.

Scenario 2: De FreeFlexer is niet aanwezig op het adres dat omschreven staat in de shift

De FreeFlexer is te kort geschoten.

1. Vraag de FreeFlexer om naar de nieuwe locatie te komen. Probeer er samen uit te komen. Mocht hij/zij dit niet kunnen, dan heeft de FreeFlexer niet voldaan aan de voorwaarden. Je mag de FreeFlexer in dat geval een no show geven.