Hoe stel ik flexibele start en eindtijden in?

Plaats een klus en selecteer flexibele tijden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een shift plaatsen, maar weet je nog niet hoe laat deze begint of eindigt? Plaats een klus met flexibele start- en eindtijden.

Zo plaats je een flexibele klus:

1. Klik in de planning op de dag waarvoor je een klus wil plaatsen.

2. Vul de uren in de 'datum en tijden'-sectie. De optie om een flexibele start- en eindtijd in te stellen wordt nu beschikbaar.

3. Zet flexibele start en eindtijd aan. Lukt 't niet? Pas de ingestelde annuleringstermijn aan. De optie is alleen beschikbaar voor klussen buiten de annuleringstermijn.

4. Schuif de bar naar het tijdsbestek van de start- en eindtijd. Dit kan tot maximaal 3 uur afwijken van de oorspronkelijke tijd.

5. Plaats de klus.

FreeFlexers die zich aanmelden voor jouw shift zien de oorspronkelijke tijden met een melding voor de flexibele tijden. Als de tijden zijn bevestigd ontvangt de FreeFlexer hierover een email. Wijzig en/of bevestig de definitieve tijden voor de annuleringstermijn ingaat.

Zo maak je de tijden definitief:

1. Klik in de planning op de desbetreffende shift. Tijden die nog niet vastgesteld zijn bevatten de tekst 'flexibele tijden'

2. Pas de tijden aan en bevestig.

3. Er komt een waarschuwingsscherm. Je kan de tijden maar één keer wijzigen.

4. Bevestig de tijden.

5. De FreeFlexer wordt op de hoogte gebracht van de definitief geplande uren via email.