Hoe kan ik een terugkerende shift plaatsen?

Ga naar de juiste functie en scrol naar beneden naar terugkerende shifts.

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een shift hebt die op regelmatige basis terugkeert, kan je een terugkerende shift plaatsen.
Dit scheelt je veel plannen, en hierdoor weet je zeker dat er FreeFlexers worden uitgevraagd wanneer je ze nodig hebt.

Hoe plaats je een terugkerende shift?

1. Ga naar ‘projecten’.

2. Klik op je juiste functie, waarna je in de functie pagina belandt.

3. Scrol naar beneden naar ‘terugkerende shifts’

Je komt dan dit scherm tegen:

Hier zie je al je actieve terugkerende shifts. Mocht je een actieve terugkerende shift wil intrekken, dan kan je rechts op ‘herhaling annuleren’ klikken, dan verandert de status in ‘herhaling geannuleerd’ zoals op de foto te zien.

4. Klik op terugkerende shift rechtsboven.

Vervolgens kom je in dit scherm terecht:

5. Hier kan je linksboven aangeven hoe vaak je de shift wil plaatsen.
6. Klik op opslaan om de terugkerende shift te plaatsen et voilá.

Let op: klussen met aangenomen FreeFlexers (binnen en buiten annuleringsbeleid) kunnen niet offline worden gehaald als je de terugkerende shift annuleert. Dit dien je nog wel handmatig te doen door ze eerst te annuleren.