Ik ben FreeFlexer / FreeFlexen (btw, KvK & verzekeren)
Verzekeren
Ik wil aanspraak maken op mijn verzekering. Hoe kan dat?

Dat kan via het platform! Via jouw verzekeringenoverzicht, of direct bij de check-out van jouw shift

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij een claim indienen voor een van de drie verzekeringspolissen? Meld dan na je klus de claim bij Alicia Benefits via het platform. Hoe eerder je dat doet hoe beter.

Een claim indienen kan direct via de Verzekeringen-pagina die je terug kan vinden in jouw profielmenu (te vinden rechts bovenin ieder scherm). Kies de juiste verzekeringspolis voor jouw claim.

Het kan ook via een shift in jouw dashboard.

1. Ga naar je dashboard.

2. Klik op de klus. De shiftpage opent.

3. Scrol naar beneden en klik op schade melden.

4. Je belandt nu op de pagina Verzekeringen. Kies de juiste verzekeringspolis voor jouw claim.

Een claim kan ook direct gedaan worden tijdens de check-out van jouw gewerkte shift.

Let op: Na het indienen van een claim op de arbeidsongeschiktheidsverzekering zal een medewerker van Alicia Benefits contact met je opnemen over de volgende stappen.

Temper kan geen inhoudelijke vragen beantwoorden over alle polisvoorwaarden. Heb jij een vraag over je verzekering, neem dan direct contact op met Alicia Benefits.