Een aantal gegevens zijn direct zelf te wijzigen, zoals factuuradres, btw-nummer en het e-mailadres voor facturatie.

Andere zaken, zoals het KvK-registratienummer en de bedrijfsnaam, kunnen enkel door de juiste personen binnen Temper aangepast worden.

Reageer op dit artikel of neem contact op via support@temper.works, dan maken wij het in orde.

Bedrijfsgegevens aanpassen:

1. Ga naar temper.works/dashboard/clients
  2. Selecteer het juiste bedrijf en klik op de knop Bewerk
  3. Wijzig de juiste gegevens en bevestig door op de knop Opslaan te klikken