Gebruik gemaakt van Temper en geen factuur ontvangen? Dit is niet de bedoeling.

In de praktijk blijkt dit vaak te liggen aan een foutief e-mailadres in het gebruikersbeheer.

Gebruikers correct instellen:

1. Ga naar temper.works/dashboard/clients
  2. Selecteer het juiste bedrijf en klik op de knop Gebruikersbeheer
  3. Wijzig de rechten voor bestaande gebruikers, met het schuifje in de kolom Facturatie op groen bij de juiste persoon
  4. Nieuwe gebruiker toevoegen? Klik op de paarse knop Collega toevoegen, vul de correcte gegevens in en maak deze persoon verantwoordelijk voor crediteurenadministratie, door het bijbehorende vakje aan te vinken.