Elke shift valt onder een functie. Om een nieuwe functie aan te maken, doorloop je onderstaande stappen.

1. Ga naar temper.works/dashboard-client.
  2. Klik op de + nieuwe functie knop.
  3. Selecteer een project en een functiegroep.
  4. Afhankelijk van de gekozen functiegroep, selecteer je de vaardigheden en kledingeisen die de opdrachtnemer moet bezitten.
  5. Vul aan met een optionele aanvullende briefing, opdrachtlocatie en een contactpersoon ter plekke, om de functie vervolgens op te slaan.
  6. In het volgende scherm ontvangen de gebruikers met een groen label TemperMail. Dit zijn alle relevante meldingen voor deze functie, zoals aan- en afmeldingen op shifts en te controleren checkouts.
  7. Klik op de Verder knop om terug te keren naar het dashboard. Je hebt een nieuwe functie aangemaakt.