De wensen die terugkomen in een functie zijn eenvoudig te bewerken. Op deze manier blijven ze altijd up to date.

1. Ga naar temper.works/dashboard-client.
  2. Selecteer de functie die je wil bewerken.
  3. Klik op de Bewerk knop, rechtsboven in beeld.
  4. Voer eventuele wijzigingen door en klik op Functie opslaan knop.
  5. In het volgende scherm ontvangen de gebruikers met een groen label TemperMail. Dit zijn alle relevante meldingen voor deze functie, zoals aan- en afmeldingen op shifts en te controleren checkouts.
  6. Klik op de Verder knop om terug te keren naar het dashboard. Je hebt een bestaande functie bewerkt.