Je kunt zelf gemakkelijk via het platform een collega toevoegen en/of verwijderen en rollen toebedelen aan verschillende collega’s. Een collega voeg je toe door op de knop ‘+collega toevoegen’ te klikken.

• Klik op het pictogram en ga naar ‘mijn bedrijf’.
  • Scroll naar beneden en klik op ‘gebruikersbeheer.’
  • Rechts van het beeldscherm staat een knop: ‘+collega toevoegen’.
  • Klik op de knop en vul de gegevens in van uw collega; e-mail, mobiel, naam en rol. Klik op opslaan.
  • Uw collega ontvangt een activatie mail om toegang te krijgen tot Temper.