Wanneer je de vertegenwoordiger van het bedrijf bent, kun je ook de sfeerafbeelding uploaden. Deze sfeerafbeelding straalt de look & feel van je bedrijf uit. Je kunt meerdere sfeerafbeeldingen toevoegen met de knop ‘upload schermafbeelding’.

• Klik op het je pictogram en ga naar ‘mijn bedrijf’
  • Hier zie je mogelijk al foto’s van je bedrijf die je eerder geplaatst hebt.
  • Ga met je muis naar de afbeelding en klik op de rechterpijl totdat je een scherm ziet: ‘Upload schermafbeelding’
  • Klik op ‘upload schermafbeelding’.
  • Kies een foto uit uw bestand en klik op ‘Open’.
  • De schermafbeelding is toegevoegd.