Nee. Ondanks dat je nog niet bekend bent met ons platform, is direct gebruik van Temper uiteindelijk het snelst. Het kiezen van de beste kandidaat, rechtstreeks Flexpool beheer en het digitaal uitchecken van freelancers gaat met één druk op de knop en zijn functionaliteiten die onmogelijk zijn in de online personeelsplanners. Ook kun je bij het plaatsen van een shift instellen dat Temper automatisch de beste kandidaat kiest.

Uitbesteden
Het is mogelijk om bepaalde zaken uit handen te geven. Denk hierbij aan het plaatsen van shifts en het volbrengen van de checkouts. Laat Temper je helpen om het zo makkelijk mogelijk te maken en klik op het icoon rechtsonder in beeld om een chat te starten of stuur een e-mail naar Brit, op b.smits@temper.works.