Hoe kan ik een shift wijzigen?

Het aantal posities verhogen/verlagen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn nog geen reacties op de shift geweest
Zolang er nog geen freelancers gereageerd hebben op je shift, kun je zowel het tarief, de tijden en de locatie van de shift wijzigen.

Er zijn aanmeldingen op de shift en/of freelancers zijn aangenomen
Het is niet meer mogelijk de tijden en locatie te wijzigen van de shift. Deze freelancers hebben immers gereageerd op de shift zoals jij die in eerste instantie geplaatst had. Het tarief kun je wel te allen tijde verhogen of verlagen voor toekomstige aanmeldingen. Dit tarief zal dan alleen gelden voor de mensen die op de dienst reageren, nadat jij het uurtarief hebt aangepast.

Het aantal posities verhogen/verlagen
Je kunt ten allen tijde het aantal posities van je shift gemakkelijk verhogen of verlagen:

Verhogen

1. Ga naar 'Planning' (bovenaan in de header)

2. Klik op de desbetreffende shift

3. Klik op het vakje met het plusje om een extra positie toe te voegen.

Verlagen

1. Ga naar 'Planning' (bovenaan in de header)

2. Klik op de desbetreffende shift

3. Wijs alle openstaande aanmeldingen af

4. Klik op het kruisje in het grijze profiel:

Indien je je shift geheel offline wilt halen, klik dan hier voor meer informatie.