Zolang er nog geen Tempers gereageerd hebben op je shift, kun je zowel het tarief, de tijden en de locatie van de shift wijzigen. Wanneer er wel Tempers gereageerd hebben op je shift, wordt dit anders. Deze freelancers hebben immers gereageerd op de shift zoals jij die in eerste instantie geplaatst had. Voor deze mensen kun je het tarief niet meer aanpassen. Zodra er door Tempers gereageerd is kun je de locatie, de vereisten en de tijden van de shift niet meer aanpassen, ook niet voor toekomstige aanmeldingen. Het tarief kun je wel te allen tijde verhogen of verlagen voor toekomstige aanmeldingen. Dit tarief zal dan alleen gelden voor de mensen die op de dienst reageren, nadat jij het uurtarief hebt aangepast.

Verder kun je te allen tijde het aantal posities van je shift gemakkelijk verhogen of verlagen:

• Ten eerste dien je op de huidige shift te reageren waarbij je de gewenste hoeveelheid Tempers aanneemt en/of afwijst.
  • Er staan nu geen aanmeldingen meer open voor de shift. Je kunt de shift nu bewerken, omdat alle Tempers reactie hebben gehad. Klik op het potloodje naast de shift om het aantal posities te wijzigen. Verlaag/verhoog het aantal posities naar de gewenste hoeveelheid.

Indien je je shift geheel offline wilt halen, klik dan hier voor meer informatie.