Super bedankt voor het feit dat jij anderen wilt overtuigen van onze awesomeness! Voor iedere Temper die zich aan heeft gemeld via jouw persoonlijke link en vier keer gewerkt heeft, ontvangen jullie beiden een bonus van €20,-. Weet je met je promolink een opdrachtgever te strikken en plaatst deze 3 shifts, dan verdien je €50!

De link kun je vinden door te klikken op het groene hartje bovenin je scherm. Yes!

Let op: Je kunt alleen een bonus krijgen voor de Tempers/restaurants die zich aan hebben gemeld via jouw persoonlijke link. Het is voor ons helaas niet mogelijk om handmatige verzoeken te behandelen.

Tip
Deel je spread-the-love code op Facebook. Uit ervaring is gebleken dat dit veel aanmeldingen oplevert, hetgeen resulteert in een mooie bonus op je bankrekening!