Temper is een platform voor zelfstandige horecaprofessionals. Om op een klus te kunnen reageren binnen een bepaalde branche, dien je dan ook in de meeste gevallen geverifieerde werkervaring te hebben binnen de desbetreffende branche. Je kunt dus niet je CV uploaden maar alleen ervaring toevoegen. Daarnaast kun je alleen werkervaring toevoegen in branches die relevant zijn bij Temper.

1. Ga naar temper.works/dashboard-contractor.
  2. Open het menu door op je foto te klikken, rechtsboven in het scherm.
  3. Selecteer persoonlijke informatie.
  4. Ervaring verwijderen? Klik op de rode prullenbak-icoon achter de ervaring die je wil verwijderen.
  5. Ervaring toevoegen? Klik op de groene ervaring-knop, boven je TemperID.
  6. Geef aan in welke branche je ervaring hebt opgedaan en vervolgens bij welk bedrijf, de stad, de periode en in welke functie(s).
  7. Om de kwaliteit van ons platform hoog te houden, vragen we je ook om de naam en contactgegevens van je leidinggevende. Wij nemen contact op om de door jou opgegeven ervaring te checken. Don’t worry, we maken niks openbaar.
  8. Klaar? Klik op de Verder knop.

Nadat je je werkervaring hebt ingevoerd duurt het doorgaans 24 uur tot deze geverifieerd is.