Je hebt gereageerd op een opdracht
Wanneer wordt mijn aanmelding op een shift goedgekeurd?

Wij vragen opdrachtgevers om minimaal 24 uur voordat de shift begint te accepteren maar je kunt zelfs last-minute worden gekozen

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Meerdere FreeFlexers kunnen op dezelfde shift reageren. De opdrachtgever is degene die de beste kandidaat(en) uitkiest op basis van hun ervaring en bevestigde vaardigheden.

Zodra de opdrachtgever zijn keuze heeft gemaakt, wordt de status van je aanmelding bijgewerkt in je dashboard. Is de status ‘aangenomen’? Gefeliciteerd!

We vragen de opdrachtgevers om minimaal 24 uur van tevoren FreeFlexers te accepteren, maar het is goed om te weten dat als je aanmelding open is, je ook kort voordat de shift begint geselecteerd kunt worden. Staat je aanmelding nog open en begint de shift over minder dan een dag? Wij raden je aan om de opdrachtgever te bellen om te vragen of zij je aanmelding kunnen bekijken. Zo weet je wat je kunt verwachten. Je kunt ook je openstaande aanmelding intrekken. Hierdoor weet je zeker dat je niet last-minute aangenomen wordt.

Let op: Jij bent verantwoordelijk voor het bijhouden van je aanmeldingen op het platform. Mogelijk ontvang je ook een bevestigingsmail en een push melding op je telefoon. Zorg ervoor dat je notificatie instellingen correct zijn ingesteld.